Társaságunk, az EnergoCenter Létesítménygazdálkodási Kft. közel 15 évvel ezelőtt, 2002. márciusában alakult azzal a céllal, hogy az épületgépészet, az épületüzemeltetés és az építőipar különböző területein dolgozó szakemberek egy cégen belül, közösen próbáljanak minél színvonalasabb szolgáltatást nyújtani.

Megújuló energiaAz évek során elsősorban energiatakarékossági, megújuló energiaforrás hasznosítási pályázatok műszaki értékelését, értékelési módszertanok kidolgozását, épületek energetikai tanúsítását, épületgépészeti kivitelezési, hibaelhárítási munkákat, épületüzemeltetési és karbantartási feladatokat láttunk el.

A feladatok elvégzéséhez szükséges szakmai ismeretekkel, tapasztalatokkal, tárgyi eszközökkel és engedélyekkel rendelkezünk (OKF, MKIK regisztráció), szakmai felelősségbiztosításunk folyamatosan fenntartjuk és igény esetén bővítjük.

Cégünk vezetői többek között épületgépész mérnöki, gazdaság-szervező szakmérnöki végzettségekkel rendelkeznek, a Magyar Mérnöki Kamara tagjai, regisztrált mérnök felelős műszaki vezetők, építési műszaki ellenőrök és épületenergetikai tanúsítók. Ismereteinket folyamatosan bővítjük, rendszeresen részt veszünk szakmai előadásokon, konferenciákon, tanfolyamokon.

officeSzakmai felkészültségünk alapján egy létesítmény teljes körű műszaki üzemeltetését, az épületben lévő berendezések és rendszerek ütemezett karbantartásának elvégzését illetve elvégeztetését, épületgépészeti hibaelhárítási, átalakítási, kivitelezési munkákat magas szakmai színvonalon tudjuk ellátni. Kisvállalkozásként kiemelt gyorsasággal és nagyfokú rugalmassággal kezeljük a felmerült problémák megoldását, a szükséges árajánlatok elkészítését, a megrendelt munkák elvégzését. Cégünk pénzügyi helyzete stabil, a folyamatos munkavégzéshez szükséges anyagok, eszközök beszerzését meg tudjuk finanszírozni.

Megszerzett tudásunk és tapasztalatunk hasznosításával, a legjobb szakemberek bevonásával kívánunk az épületgépészet, az épületüzemeltetés és az építőipar területén a megrendelők szolgálatába állni.